מוצרים |
|
תהליך הבישול |
בתוך מסננת, זורים מלח על החצילים ומניחים ל-30 עד 40 דקות. שוטפים ומסננים היטב ומנגבים במגבת נייר. בתבנית אפייה קטנה, רדודה ומשומנת קלות פורשים שורות חופפות של חצילים, עגבניות ופטרוזיליה. מפזרים שום בין השכבות ומתבלים לפי הטעם. יוצקים יין לבן מעל ומפזרים גבינה. מכסים ואופים 30 דקות על 200 מעלות. מסירים את הכיסוי, ממשיכים לאפות עד להשחמה כ- 20 דקות נוספות ומרססים במיצי האפייה. מפזרים פטרוזיליה. |
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1
- קישור 1